(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Oscar

Oscar

2021

Dierenportret van Oscar , zwarte labrador. Dierenportret in aquarel op opdracht. A4 formaat €100 euro. Als u interesse heeft stuurt mij een reactie.

Krabbend Zeeuws paard

Krabbend Zeeuws paard

2017

Krabbend Zeeuws paard in de techniek inkt op zijde.  Te huur en te koop via de CBK Zeeland, Kunstuitleen De Bevelanden. 

Zeeuws paard

Zeeuws paard

2015

Int op zijde schilderij "Zeeuws Paard 1". Met witte passé-partout en ingelijst met aluminium lijst.  Prijs op aanvraag.

Vrouw in Klederdracht uit Arnemuiden

Vrouw in Klederdracht uit Arnemuiden

2014

Vrouw in klederdracht uit Arnemuiden. Techniek: Inkt op Zijde. Met passé-partout en aluminium lijst.  Serie zwart /wit schilderijen "Zeeland Zwart /Wit" die in De Gemeente Schouwen Duiveland werden geëxposeerd. 2014. De thema van de expositie ging over Zeeuwse klederdracht, Zeeuwse paarden en Zeeuwse boerderijen. Ouwe fotos inspireerden mij om in de kleuren zwart/wit deze thema's te schilderen. 

Vrouw in Zeeuwse Klederdracht

Vrouw in Zeeuwse Klederdracht

2014

Vrouw in klederdracht uit Zuid Beveland. Techniek: Inkt op Zijde. Met passé-partout en aluminium lijst.  Serie zwart /wit schilderijen "Zeeland Zwart /Wit" die in De Gemeente Schouwen Duiveland werden geëxposeerd. 2014. De thema van de expositie ging over Zeeuwse klederdracht, Zeeuwse paarden en Zeeuwse boerderijen. Ouwe fotos inspireerden mij om in de kleuren zwart/wit deze thema's te schilderen. 

Zondagse dracht Arnemuiden

Zondagse dracht Arnemuiden

2014

Vrouw in zondagse klederdracht uit Arnemuiden. Techniek: Inkt op Zijde. Met passé-partout en aluminium lijst.  Serie zwart /wit schilderijen "Zeeland Zwart /Wit" die in De Gemeente Schouwen Duiveland werden geëxposeerd. 2014. De thema van de expositie ging over Zeeuwse klederdracht, Zeeuwse paarden en Zeeuwse boerderijen. Ouwe fotos inspireerden mij om in de kleuren zwart/wit deze thema's te schilderen. 

Griekse Crisis

Griekse Crisis

2012

NIeuws cartoon  "Solving the Greek Puzzle"  over de griekse crisis. Deze cartoon werd gemaakt voor de website Cartoonstock waar mijn cartoons te koop staan. Adobe Photoshop illustratie. Zie meer van mijn cartoons bij Cartoonstock, in de menu onder "Links".

Balcon Azul 1

Balcon Azul 1

2011

Ink op zijde schilderij van een balkon in de stad "Old San Juan" in Puerto Rico, U.S.A.. Galerie Arte y Mascaras in San Juan Puerto Rico. Niet Te Koop

Balcon Verde 1

Balcon Verde 1

2011

Inkt op zijde schilderij van een balkon in de stad "Old San Juan" in Puerto Rico. < Galerie Arte y Mascaras in San Juan Puerto Rico. Niet Te Koop

De Kerk Achter de Muur

De Kerk Achter de Muur

2011

"De Kerk Achter de Muur " is onderdeel van een serie schilderijen Over Dromen en Herinneringen. De thema van Deze serie gaat over de archetypen van Carl Jung. Techniek Inkt op zijde. Te huur via kunstuitleen Hellevoetsluis. Zie link.        

De Moeder

De Moeder

2011

The mother archetype uit "Over Dromen en Herinneringen". Inkt op zijde schilderij. De schilderij is ingelijst, passé-Partout (wit)en een lijst(wit). Te bezichtigen bij Galerie Haamstede, Noordstraat 43, in Burg Haamstede ;Tel. 0111-652580  VERKOCHT.

'De Vesting met Vuurtoren' Hellevoetsluis'

'De Vesting met Vuurtoren' Hellevoetsluis'

2011

Ink op zijde schilderij 'De vesting met Vuurtoren" in Hellevoetsluis. Te koop bij Kunstuitleen Hellevoetsluis. www.kunstuitleenhellevoetsluis.nl Interesse ?Stuur mij een email.  VERKOCHT

'De Vesting met Zeilboot' Hellevoetsluis

'De Vesting met Zeilboot' Hellevoetsluis

2011

Inkt op Zijde Schilderij "De Vesting met Zeilboot" in Hellevoetsluis. Te koop bij de Kunstuitleen in Hellevoetsluis. www.kunstuitleenhellevoetsluis.nl Interesse?stuur mij een email.,VERKOCHT

El grillo

El grillo

2011

"El Grillo"De bedrieger archetype uit "Over Dromen en Herinneringen". Inkt op zijde schilderij. Dit schilderijtje is ingelijst, passé-(wit) en lijst(wit). Te bezichtigen bij bij Galerie Haamstede, Noordstraat 43, in Burg Haamstede ;Tel. 0111-652580  VERKOCHT.

'Gemeentehuis Hellevoetsluis'

'Gemeentehuis Hellevoetsluis'

2011

Ink op zijde schilderij "Gemeentehuis Hellevoetsluis". Te koop bij de "Kunstuitleen in Hellevoetsluis" www.kunstuitleenhellevoetsluis.nl  , VERKOCHT

Journey To Transformation

Journey To Transformation

2011

"Journey To Transformation" is onderdeel van de serie schilderijen "Over Dromen en Herinneringen". De thema van deze serie schilderijen gaat over de archetypen van Carl Jung. Journey to transformation is geinspireed in de Wet van de Vrije Wil van St. Thomas Aquinas.  Techniek Inkt op Zijde. Inhelijst met aluminium lijst en passé-partout. Te huur via Kunstuitleen Hellevoetsluis.  Zie links.       

Loslaten

Loslaten

2011

"Loslaten" is een onderdeel van de serie schilderijen Over Dromen en Herinneringen. Ze zijn geinspireerd in de archetypen van Carl jung. De donkere kant van een mens kan zijn leven beheersen.  Techniek Inkt op Zijde. Te huur en te koop via Kunstuitleen Hellevoetsluis. 
Zie in Links.

Melusina

Melusina

2011

Ik ben diverse  werkjes aan het aanbieden voor 100 euro. Deze kunnen via de post bezorg worden.  Melusina is een schilderij uit de serie wereld legendes. Inkt op zijde schilderij. De schilderij heeft een witte passe-partout.Interesse? Te koop in mijn webshop. Prijs inclusief verzendkosten.

Plaza San Jose

Plaza San Jose

2011

Ink op zijde schilderij van een beroemde "San Sebastian" plein in San Juan ,Puerto Rico. Galerie Arte y mascaras in San Juan ,Puerto Rico. Niet Te Koop

Slot Haamstede

Slot Haamstede

2011

Slot Haamstede, Burg Haamstede. Ink op zijde schilderij. Met off white passe partout. Peijs op aanvraag.  

Sterren vissen

Sterren vissen

2011

De schaduw archetype uit "Over Dromen en Herinneringen".  . Inkt op zijde schilderij. Schilderij is ingelijst, passé-Partout (wit), lijst(wit) . Te bezichtigen bij bij Galerie Haamstede, Noordstraat 43, in Burg Haamstede ;Tel. 0111-652580   VERKOCHT

Verjaardags Kaart

Verjaardags Kaart

2011

Illustratie wenskaart .Vector Illustratie Adobe Illustrator. Ik ontwerp cartoons en illustraties voor boeken,wenskaarten, t-shirts en andere soorten drukwerk. Ik werk op opdracht. Voor mijn digitale illustraties gebruik ik Adobe Illustrator en Adobe Photoshop. Andere technieken die ik gebruik zijn aquarel,Indische inkt en inkt op zijde. Interesse ? Stuur mij een email, ik kan meerdere voorbeelden laten zien die niet in de website staan.

Illustratie voor American Express Ontwerpwedstrijd DNA Amsterdam

Illustratie voor American Express Ontwerpwedstrijd DNA Amsterdam

2010

Deze illustratie werd gekozen in 2010 als finalist voor de American Express Sticker wedstrijd met de thema de DNA van Amsterdam. Oudezijds Kolk in Amsterdam. Illustratie getekend in Adobe illustrator 10. Er zijn prints te koop van deze illustratie.Interesse stuur mij een email. Ik ontwerp illustraties en cartoons for boeken, wenskaarten, t-shirts en meerdere soorten drukwerk op opdracht. De technieken die ik gebruikt zijn aquarel, indische inkt, inkt op zijde, en digital met Adobe Illustrator en Photoshop. Interesse?Stuur mij een email. Ik kan meerdere voorbeelden laten zien die niet in de website staan.  

My Anada Center

My Anada Center

2010

Zie de website Ananda Center in de Menu bij 'Links naar Favoriten'. Logo voor My Ananda Center for Yoga, Fitness and Wellness in Long Island N.Y. Tekening digital bewerkt in Adobe illustrator. Ik ontwerp logos, cartoons en illustraties voor boeken,wenskaarten, t-shirts en andere soorten drukwerk. Ik werk op opdracht. Voor mijn digitale illustraties gebruik ik Adobe Illustrator en Adobe Photoshop. Andere technieken die ik gebruik zijn aquarel,Indische inkt en inkt op zijde. Interesse ? Stuur mij een email, ik kan meerdere voorbeelden laten zien die niet in de website staan.

Viking

Viking

2008

Illustratie van een viking.Vector Illustratie.Adobe Illustrator 10. Te koop print met eigen text. Ik ontwerp cartoons en illustraties voor boeken,wenskaarten, t-shirts en andere soorten drukwerk. Ik werk op opdracht. Voor mijn digitale illustraties gebruik ik Adobe Illustrator en Adobe Photoshop. Andere technieken die ik gebruik zijn aquarel,Indische inkt en inkt op zijde. Interesse ? Stuur mij een email, ik kan meerdere voorbeelden laten zien die niet in de website staan.

Coloso

Coloso

2007

Maasvlakte,Rotterdam.  Prijs op aanvraag.

Hypnagoge, Mijn Vergeten Beelden

Hypnagoge, Mijn Vergeten Beelden

2002

"Hypnagoge ,Mijn Vergeten Beelden" is onderdeel van de serie schilderijen Over  Dromen en Herinneringen". Deze zijn geinspireerd in de archetypen van Carl Jung. De thema van deze schilderij gaat over de spirituele kracht of "mana ' archetype. Techniek inkt op zijde.  

Open cirkel

Open cirkel

2002

"Open Cirkel" is onderdeel uit de serie schilderijen Over Dromen en Herinneringen. Deze zijn geinspireerd in de archetypen van Carl Jung. Deze schilderij gaat over de individualiteit van de zelf. Techniek inkt op zijde. Interesse? Stuur mij een email.

Zonder Titel

Zonder Titel

1994

Studie van Voeten

Ontzichtbaar I

Ontzichtbaar I

1991

Afstudeerproject Figuur tekening(Artistic anatomy).Drie van een serie tekeningen over straatmensen in San Juan, Puerto Rico en hoe ze in een grote stad onzichtbaar overleven. Er zjjn onzichtbare figuren in elke stad die als schaduwen langs de straten liggen rotten verdwald en onbegrepen.  Prijs op aanvraag.

Ontzichtbaar II

Ontzichtbaar II

1991

Afstudeerproject Figuur Tekenen(Artistic Anatomy)Drie uit een serie tekeningen over straatmensen in san Juan ,Puerto Rico. Zie ontzichtbaar I Prijs op aanvraag.

Ontzichtbaar III

Ontzichtbaar III

1991

Afstudeerproject, Figuur tekenen(artistic anatomy).Drie uit een serie tekeningen over mensen die op straat leven. Zie Ontzichtbaar I Prijs op aanvraag.

Lichaamsdelen

Lichaamsdelen

1990

Lichaamsdelen Telening.

Man met Fiets

Man met Fiets

1990

Man met fiets voor een spiegel.