Schilderijen met verschillende themas.

uit 1995 tot 2014 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Vrouw in Klederdracht uit Arnemuiden

Vrouw in Klederdracht uit Arnemuiden

2014

Vrouw in klederdracht uit Arnemuiden. Techniek: Inkt op Zijde. Met passé-partout en aluminium lijst.  Serie zwart /wit schilderijen "Zeeland Zwart /Wit" die in De Gemeente Schouwen Duiveland werden geëxposeerd. 2014. De thema van de expositie ging over Zeeuwse klederdracht, Zeeuwse paarden en Zeeuwse boerderijen. Ouwe fotos inspireerden mij om in de kleuren zwart/wit deze thema's te schilderen. 

Vrouw in Zeeuwse Klederdracht

Vrouw in Zeeuwse Klederdracht

2014

Vrouw in klederdracht uit Zuid Beveland. Techniek: Inkt op Zijde. Met passé-partout en aluminium lijst.  Serie zwart /wit schilderijen "Zeeland Zwart /Wit" die in De Gemeente Schouwen Duiveland werden geëxposeerd. 2014. De thema van de expositie ging over Zeeuwse klederdracht, Zeeuwse paarden en Zeeuwse boerderijen. Ouwe fotos inspireerden mij om in de kleuren zwart/wit deze thema's te schilderen. 

Zondagse dracht Arnemuiden

Zondagse dracht Arnemuiden

2014

Vrouw in zondagse klederdracht uit Arnemuiden. Techniek: Inkt op Zijde. Met passé-partout en aluminium lijst.  Serie zwart /wit schilderijen "Zeeland Zwart /Wit" die in De Gemeente Schouwen Duiveland werden geëxposeerd. 2014. De thema van de expositie ging over Zeeuwse klederdracht, Zeeuwse paarden en Zeeuwse boerderijen. Ouwe fotos inspireerden mij om in de kleuren zwart/wit deze thema's te schilderen. 

Melusina

Melusina

2011

Ik ben diverse  werkjes aan het aanbieden voor 100 euro. Deze kunnen via de post bezorg worden.  Melusina is een schilderij uit de serie wereld legendes. Inkt op zijde schilderij. De schilderij heeft een witte passe-partout.Interesse? Te koop in mijn webshop. Prijs inclusief verzendkosten.

De Moeder

De Moeder

2011

The mother archetype uit "Over Dromen en Herinneringen". Inkt op zijde schilderij. De schilderij is ingelijst, passé-Partout (wit)en een lijst(wit). Te bezichtigen bij Galerie Haamstede, Noordstraat 43, in Burg Haamstede ;Tel. 0111-652580  VERKOCHT.

El grillo

El grillo

2011

"El Grillo"De bedrieger archetype uit "Over Dromen en Herinneringen". Inkt op zijde schilderij. Dit schilderijtje is ingelijst, passé-(wit) en lijst(wit). Te bezichtigen bij bij Galerie Haamstede, Noordstraat 43, in Burg Haamstede ;Tel. 0111-652580  VERKOCHT.

Sterren vissen

Sterren vissen

2011

De schaduw archetype uit "Over Dromen en Herinneringen".  . Inkt op zijde schilderij. Schilderij is ingelijst, passé-Partout (wit), lijst(wit) . Te bezichtigen bij bij Galerie Haamstede, Noordstraat 43, in Burg Haamstede ;Tel. 0111-652580   VERKOCHT

De Kerk Achter de Muur

De Kerk Achter de Muur

2011

"De Kerk Achter de Muur " is onderdeel van een serie schilderijen Over Dromen en Herinneringen. De thema van Deze serie gaat over de archetypen van Carl Jung. Techniek Inkt op zijde. Te huur via kunstuitleen Hellevoetsluis. Zie link.        

Journey To Transformation

Journey To Transformation

2011

"Journey To Transformation" is onderdeel van de serie schilderijen "Over Dromen en Herinneringen". De thema van deze serie schilderijen gaat over de archetypen van Carl Jung. Journey to transformation is geinspireed in de Wet van de Vrije Wil van St. Thomas Aquinas.  Techniek Inkt op Zijde. Inhelijst met aluminium lijst en passé-partout. Te huur via Kunstuitleen Hellevoetsluis.  Zie links.       

Loslaten

Loslaten

2011

"Loslaten" is een onderdeel van de serie schilderijen Over Dromen en Herinneringen. Ze zijn geinspireerd in de archetypen van Carl jung. De donkere kant van een mens kan zijn leven beheersen.  Techniek Inkt op Zijde. Te huur en te koop via Kunstuitleen Hellevoetsluis. 
Zie in Links.

Marbles and Jax

Marbles and Jax

2002

"Marbles and Jax" is onderdeel van een serie schilderijen Over Dromen en Herinneringen. Ze zij geinspireerd in de archetypen van carl Jung. Techniek Inkt op zijde. Te huur via Kunstuitleen Hellevoetsluis.  Zie link.

Hypnagoge, Mijn Vergeten Beelden

Hypnagoge, Mijn Vergeten Beelden

2002

"Hypnagoge ,Mijn Vergeten Beelden" is onderdeel van de serie schilderijen Over  Dromen en Herinneringen". Deze zijn geinspireerd in de archetypen van Carl Jung. De thema van deze schilderij gaat over de spirituele kracht of "mana ' archetype. Techniek inkt op zijde.  

Open cirkel

Open cirkel

2002

"Open Cirkel" is onderdeel uit de serie schilderijen Over Dromen en Herinneringen. Deze zijn geinspireerd in de archetypen van Carl Jung. Deze schilderij gaat over de individualiteit van de zelf. Techniek inkt op zijde. Interesse? Stuur mij een email.

Schemering

Schemering

2002

Schemering.Inkt op zijde schilderij. Ingelijst met aluminium lijst en passé-partout. VERKOCHT 

Jugglers Mascarade

Jugglers Mascarade

1995

Inkt op zijde schilderij.VERKOCHT

Juggler's Rendez-vous

Juggler's Rendez-vous

1995

Inkt op zijde schilderij. VERKOCHT

Tremble in the Balance

Tremble in the Balance

1995

Inkt op zijde schilderij. VERKOCHT

Weg Vliegen

Weg Vliegen

1997

Weg Vliegen Niet te Koop

Oda a la Luna

Oda a la Luna

1995

De maan VERKOCHT

La Feria/ De Kermis

La Feria/ De Kermis

2013

La Feria.De Kermis.  Techniek: Collage ,gemengde techniek(batik, inkt op zijde, diverse soorten zijde) Ingelijst in aluminium lijst. Zonder passé-partout. VERKOCHT