Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Ode aan de Vergeten Fiets

Ode aan de Vergeten Fiets

Ik ben diverse  werkjes aan het aanbieden voor 100 euro. Deze kunnen via de post bezorg worden.  Keramiek kunstwerk. "Ode aan de vergeten fiets" unica. Gemaakt voor de Kunst-Fietsroute Middelburg 2018.
Beeldje (miniatuur) in keramiek, van een gebroken fiets liggend op een natuursteen (als sokkel). Mixed media. Metaal, keramiek, schroefjes,moertjes. Geglazuurd en twee keer in een keramiek oven gestookt. Gesigneerd. Kunstenaar Ena van Bockel Rivera. 2018.  De afmetingen zijn voor de fiets. 
€100,00

Stilleven met Droogbloemen

Stilleven met Droogbloemen

Ik ben diverse  werkjes aan het aanbieden voor 100 euro. Deze kunnen via de post bezorg worden.  Olieverf schilderijtje Stilleven met drogebloemen, doek en houten plafond decoratie.  Olieverf op canvas.  Afmeting:30cm x 24cm     
€100,00

“Strao” Schouwen Duiveland

“Strao” Schouwen Duiveland

Ik ben diverse werkjes aan het aanbieden voor 100 euro. Deze kunnen via de post bezorg worden.  Houtskool tekening van de "Strao" met Zeeuwse Paarden afwachten in Renesse, Schouwen Duiveland. Meer dan 100 paarden worden begin elke jaar naar het strand gebracht. Met zwarte Passe-partout. Afmeting: Ongeveer 60cm x 60cm met passe-partout. De tekening is in plastic folie ingepakt. 
€100,00

Zeeuwse Vrouw in Walcherse klederdracht

Zeeuwse Vrouw in Walcherse klederdracht

Ik heb diverse  werkjes aan het aanbieden voor 100 euro. Deze kunnen via de post bezorg worden.  Schilderij Zeeuwse vrouw in Walcherse klederdracht.  Geschilderd in de techniek inkt op zijde.  Met passé-partout. Afmeting: Ongeveer 15cmx hoog x11 breed.
€100,00

Melusina

Melusina

Ik ben diverse  werkjes aan het aanbieden voor 100 euro. Deze kunnen via de post bezorg worden.  Melusina is een schilderij uit de serie wereld legendes. Inkt op zijde schilderij. De schilderij heeft een witte passe-partout.Interesse? Te koop in mijn webshop. Prijs inclusief verzendkosten.
€100,00