Serie illustraties met diverse thema's.

uit 2008 tot 2012 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Illustratie voor American Express Ontwerpwedstrijd DNA Amsterdam

Illustratie voor American Express Ontwerpwedstrijd DNA Amsterdam

2010

Deze illustratie werd gekozen in 2010 als finalist voor de American Express Sticker wedstrijd met de thema de DNA van Amsterdam. Oudezijds Kolk in Amsterdam. Illustratie getekend in Adobe illustrator 10. Er zijn prints te koop van deze illustratie.Interesse stuur mij een email. Ik ontwerp illustraties en cartoons for boeken, wenskaarten, t-shirts en meerdere soorten drukwerk op opdracht. De technieken die ik gebruikt zijn aquarel, indische inkt, inkt op zijde, en digital met Adobe Illustrator en Photoshop. Interesse?Stuur mij een email. Ik kan meerdere voorbeelden laten zien die niet in de website staan.  

Illustratie voor het boek Wat Heb Je Gedroomd Vannacht

Illustratie voor het boek Wat Heb Je Gedroomd Vannacht

2011

Illustratie geselecteerd voor het boek "Wat Heb Je Gedroomd Vannacht". Illustratie gemaakt in Adobe Photoshop. Van Nicoline Douwes Isema en Cathelijne Esser  2011. Ik ontwerp illustraties en cartoons voor boeken, wenskaarten, t-shirts en meerdere soorten drukwerk op opdracht. De technieken die ik gebruikt zijn aquarel, indische inkt, inkt op zijde en digital met adobe illustrator en Photoshop. Interesse? Stuur mij een email ,ik kan meerdere voorbeelden laten zien die niet in de website staan.  

Griekse Crisis

Griekse Crisis

2012

NIeuws cartoon  "Solving the Greek Puzzle"  over de griekse crisis. Deze cartoon werd gemaakt voor de website Cartoonstock waar mijn cartoons te koop staan. Adobe Photoshop illustratie. Zie meer van mijn cartoons bij Cartoonstock, in de menu onder "Links".

3d ontwerp kleur

3d ontwerp kleur

2012

3d ontwerp in kleur. Getekend in Adobe Illustrator.

My Anada Center

My Anada Center

2010

Zie de website Ananda Center in de Menu bij 'Links naar Favoriten'. Logo voor My Ananda Center for Yoga, Fitness and Wellness in Long Island N.Y. Tekening digital bewerkt in Adobe illustrator. Ik ontwerp logos, cartoons en illustraties voor boeken,wenskaarten, t-shirts en andere soorten drukwerk. Ik werk op opdracht. Voor mijn digitale illustraties gebruik ik Adobe Illustrator en Adobe Photoshop. Andere technieken die ik gebruik zijn aquarel,Indische inkt en inkt op zijde. Interesse ? Stuur mij een email, ik kan meerdere voorbeelden laten zien die niet in de website staan.

Groene Kikker

Groene Kikker

2011

Vector illustratie. Deze was getekend in Illustrator en ingekleurd in Photoshop. Ik ontwerp illustraties, cartoons en logos voor boeken, wenskaarten, t-shirts en andere soorten drukwerk op opdracht. Ik werk met verschillende technieken zoals  aquarel, indische inkt, inkt op zijde en digital met Adobe illustrator en Photoshop. Interesse? Stuur mij een email. Ik kan veel meer voorbeelden laten zien die niet in de website staan.

Kikkersprong

Kikkersprong

2011

Illustratie van drie kikkers voor de logo van 'Kikkersprong Kinderfysiotherapie'. Opdracht via drukerij Drukpunt Scharendijke. Zie logo "Kikkersprong Fysiotherapie" in Menu onder 'Links'. Materialen: Oost indische inkt en aquarelverf op Canson illustratie papier.

Verjaardags Kaart

Verjaardags Kaart

2011

Illustratie wenskaart .Vector Illustratie Adobe Illustrator. Ik ontwerp cartoons en illustraties voor boeken,wenskaarten, t-shirts en andere soorten drukwerk. Ik werk op opdracht. Voor mijn digitale illustraties gebruik ik Adobe Illustrator en Adobe Photoshop. Andere technieken die ik gebruik zijn aquarel,Indische inkt en inkt op zijde. Interesse ? Stuur mij een email, ik kan meerdere voorbeelden laten zien die niet in de website staan.

Viking

Viking

2008

Illustratie van een viking.Vector Illustratie.Adobe Illustrator 10. Te koop print met eigen text. Ik ontwerp cartoons en illustraties voor boeken,wenskaarten, t-shirts en andere soorten drukwerk. Ik werk op opdracht. Voor mijn digitale illustraties gebruik ik Adobe Illustrator en Adobe Photoshop. Andere technieken die ik gebruik zijn aquarel,Indische inkt en inkt op zijde. Interesse ? Stuur mij een email, ik kan meerdere voorbeelden laten zien die niet in de website staan.